Uw eigen droomhuis bouwen?

Als u uw droomhuis in de bestaande woningen niet kunt vinden, dan kunt u een los kavel kopen om er vervolgens uw eigen huis op te bouwen. Het grote voordeel hiervan is dat u helemaal zelf kunt bedenken hoe uw huis eruit komt te zien.

U dient met behulp van een architect of aan de hand van een basismodel uw ontwerp te maken. Daarbij moet wel rekening worden gehouden met het bestemmingsplan, het bouwbesluit en de bouwverordening van uw gemeente. De gemeente toetst vervolgens of uw ontwerp aan al deze eisen voldoet.

Vele specialisaties nodig

Het huis bouwen van uw dromen vergt veel verschillende specialisaties. Als aannemer hebben wij al deze mensen in dienst of in ons netwerk, zodat u zelf niet nog op zoek hoeft te gaan naar al deze specialisten. Denk aan elektriciens, installateurs, metselaars en dakdekkers. Wij zorgen ervoor dat we samen met deze mensen uw wensen omzetten in een perfect eindresultaat!

Huis bouwen? Als u in Apeldoorn of in de omgeving van Apeldoorn uw eigen huis wilt laten bouwen, dan heeft u bij ons uw betrouwbare partner gevonden. Neem direct contact op via 026 - 200 62 44 of vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!