Creëer ruimte met een aanbouw

Er komt een moment in uw leven waarop u wel wat meer ruimte kunt gebruiken, bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding. Als verhuizen geen optie is, maar u wel extra ruimte nodig heeft, denkt u dan eens aan de mogelijkheid van een aanbouw.

Voor het plaatsen van een aanbouw is kennis over de fundering en de bouwkundige regels een vereiste. Een ervaren aannemer kan u hierbij helpen. Daarnaast moet u rekening houden met zaken als de vloeren, de wanden, stucwerk, elektrotechniek, het dak en de kozijnen. Al met al zeer specialistische klussen. Laat u daarom bij een aanbouw in Apeldoorn of omstreken ondersteunen door onze vakmannen.

Wat kunt u aanbouwen?

Als u besluit om een stuk aan uw woning te (laten) bouwen, dan moet u goed nadenken over wat u precies wilt, waar u de aanbouw wilt en waar de ruimte voor moet dienen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het bouwen van een serre of een bijkeuken. Wilt u een ruimere slaapkamer? Dat kunt u makkelijk bewerkstelligen door het plaatsen van een dakkapel.

Wilt u meer weten over onze diensten in de regio Apeldoorn, de talloze mogelijkheden of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.