Meer ruimte in uw slaapkamer?

In een ruimte met een schuin dak kunt u snel extra ruimte creëren door middel van het plaatsen van een dakkapel. Er komt dan een uitsparing in het dak waar u direct meer ruimte, hoogte en licht in de kamer creëert. Ook uw donkere zolder tovert u met een dakkapel in een dag om tot een ruime slaapkamer of werkkamer.

Een dakkapel is vaak een goede oplossing als u niet zit te wachten op een dure aanbouw, of u daar geen ruimte of budget voor heeft, maar wel extra ruimte wilt. Wij hebben in de regio Apeldoorn al veel dakkapellen geplaatst en kunnen u hierin ook uitgebreid adviseren.

Wat kost het?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel variëren sterk en is afhankelijk van het materiaal, de breedte, het glas en of u zelf de afwerking kunt verzorgen of dat u daar ook een vakman voor in wilt huren. Over het algemeen is een prefab model het voordeligst, maar kent beperkte mogelijkheden. Prijzen liggen gemiddeld tussen de €3.000 en €5.000.

Deze eenmalige investering ziet u natuurlijk niet alleen terug in de voordelen die u zelf ervaart, maar ook in de meerwaarde die u creëert voor uw woning. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een dakkapel bij u in Apeldoorn, dan kunt u bellen naar 026 - 200 62 44 of direct een vrijblijvende offerte aanvragen.